Lezárult a Jogpont+ projekt

2014.05.31

Tisztelt ügyfeleink!
2014. május 31-én a jogpont+ projekt lezárult!

Bővebben

Május végén lezárul a Közép-Magyarországi Jogpont+ projekt

2014.05.16

Május 31-én lezárul a minden magyar állampolgárnak két éven át ingyenes jogsegélyt nyújtó európai uniós finanszírozású projekt. A közép-magyarországi régióban két év alatt több mint 14ezer ügyfél 16ezer ügyét orvosolták 28 helyszínen. A „JOGPONT+” - országos munkavállalói és munkáltatói jogsegélyszolgálatot hat országos munkavállalói és munkáltatói érdekképviseleti szövetség működtette két éven át. A partnerség tagjai a munkavállalók részéről a LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok, a munkáltatók részéről a KISOSZ, az OKISZ, az ÁFEOSZ-COOP Szövetség és az IPOSZ.

Bővebben

Szakmai előadás-sorozat az új Polgári törvénykönyvről 2.

2014.04.05

A LIGA Szakszervezetek a Közép-magyarországi régió Jogpont+ projektjének keretében 2x2 napos szakmai előadás-sorozatot szervezett Budapesten, a 2014. március 15. napján hatályba lépő új Polgári törvénykönyv szabályozási koncepciójának, rendelkezéseinek a megismertetése céljából.

Bővebben

Szakmai előadás-sorozat az új Polgári törvénykönyvről

2014.03.17

A LIGA Szakszervezetek a Közép-magyarországi régió Jogpont+ projektjének keretében 2x2 napos szakmai előadás-sorozatot szervezett Budapesten, a 2014. március 15. napján hatályba lépő új Polgári törvénykönyv szabályozási koncepciójának, rendelkezéseinek a megismertetése céljából.

Bővebben

Hol találok jogsegélyt a Közép-magyarországi régióban?

2013.02.01

Jogsegély helyszínek és időpontok a Közép-magyarországi régióban.
A helyszínek és időpontok átmeneti változásairól (pl.: betegség miatti kiesés, helyettesítés, időpontváltozás) a www.jogpontplusz.hu honlap régiós oldalán talál naprakész információkat!

Bővebben

Hol találok jogsegélyt a Nyugat-dunántúli régióban?

2012.07.05

Jogsegély helyszínek és időpontok a Nyugat-dunántúli régióban.
A helyszínek és időpontok átmeneti változásairól (pl.: betegség miatti kiesés, helyettesítés, időpontváltozás) a www.jogpontplusz.hu honlap régiós oldalán talál naprakész információkat!

Bővebben

Kérdéseidre a válasz

2013.04.11

A Nyugat-Dunántúli Jogpont+ projekt információs rendezvénysorozatának keretében a LIGA Szakszervezetek 2013. április 9-én a győri Széchenyi István Egyetem Állásbörzéjén népszerűsítette az ingyenes tanácsadó szolgáltatását.

Bővebben

A Közép-Magyarországi Jogpont+ ingyenes jogi tanácsadói szolgáltatásban résztvevő jogászok képzésének 5. napja

2013.02.26

2013. február 25-én került megrendezésre a Közép-Magyarországi Jogpont+ projekt keretében zajló, a jogi szolgáltatásban résztvevő jogi tanácsadók 5. szakmai képzési napja.

Bővebben

Beszámoló az 5. képzési napról

2013.03.04

A Nyugat-Dunántúli Jogpont + projekt 5. képzési napjára 2013. február 22-én került sor Győrben, a Komédiás étterem különtermében. A képzési napot a projekt felelős vezetői a munkajogi és a társadalombiztosítási változások bemutatásának szentelték, mivel mindkét jogterületen kérdéseket vet fel az újonnan hatályos szabályok értelmezése.

Bővebben

Közép-Magyarországon is nagy az igény a Jogpont+ hálózat szolgáltatása iránt

2012.11.21

Várakozáson felül sokan veszik igénybe Közép-Magyarországon is az európai uniós támogatással működő Jogpont+ hálózat szolgáltatását, amely ingyen nyújt jogi segítséget valamennyi magyar állampolgárnak legalább hat jogi területen - hangsúlyozta Gaskó István, a LIGA Szakszervezetek elnöke szerdán, a Közép-Magyarország Jogpont+ projekt nyitórendezvényén, Budapesten.

Bővebben

Jogpont+ reklámszpotok

2013.02.12

Vitája van a munkáltatójával? Vállalkozást indítana?
Táppénz, GYES, nyugdíj problémája van? Lakáskölcsöne, devizahitele jogi háttere érdekli? Valik vagy családi jogi kérdése van? Az adóhatósággal egyeztetne?

Bővebben

Közép-Magyarországi Jogpont+ Projektnyitó rendezvény

2012.11.15

A „JOGPONT+" - jogi tanácsadó hálózatot - hat országos munkavállalói és munkáltatói érdekképviseleti szövetség működteti, ezen belül a közép-magyarországi régióban történő megvalósításért a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája (LIGA Szakszervezetek), mint Kedvezményezett a felelős.

Bővebben

Nyugat-Dunántúli Jogpont+ projekt nyitórendezvénye

2012.11.26

A Nyugat-Dunántúli Jogpont+ projekt nyitórendezvényére 2012. november 26-án 10 órától 12 óráig került sor Szombathelyen, a Tóvendéglő különtermében, mintegy 60 meghívott vendég részvételével.

Bővebben

Tovább folytatódott a Közép-Magyarországi Jogpont+ jogászok szakmai képzése

2012.09.05

2012. augusztus 31-én a Közép-Magyarországi Jogpont+ projekt keretében került sor az ingyenes jogi tanácsadó szolgáltatásban részt vevő jogászok negyedik képzési napjának lebonyolítására.

Bővebben

A Nyugat-Dunántúli Jogpont+ jogászainak képzése

2012.09.25

2012. szeptember 24-én Szombathelyen került sor a Nyugat-Dunántúli Jogpont+ szolgáltatásban résztvevő jogászok képzésére. A képzés a negyedik volt a jogpont + hálózat képzési napjai sorában. A tematikában az esélyegyenlőség, a fogyasztóvédelem és a vállalkozóvá válás témakörei szerepeltek.

Bővebben

Folytatódott a Közép-Magyarországi Jogpont+ szolgáltatásban részt vevő jogászok szakmai képzése

2012.07.12

2012. július 10-én és 11-én a Közép-Magyarországi Jogpont+ projekt keretében került sor az ingyenes jogi tanácsadó szolgáltatásban részt vevő jogászok második és harmadik képzési napjának lebonyolítására.

Bővebben

A Közép-Magyarországi Jogpont+ szolgáltatásban részt vevő jogászok képzése

2012.07.05

A Közép-Magyarországi Jogpont+ projekt keretében 2012. június 29-én került sor az ingyenes jogi tanácsadó szolgáltatásban részt vevő jogászok első képzési napjának lebonyolítására a LIGA Szakszervezetek székházában.

Bővebben

Nyugat-Dunántúli Jogpont+

2012.07.04

A régióhoz tartozó megyék: Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye

Bővebben