Közép-Magyarországi Jogpont+ Projektnyitó rendezvény

A „JOGPONT+" - jogi tanácsadó hálózatot - hat országos munkavállalói és munkáltatói érdekképviseleti szövetség működteti, ezen belül a közép-magyarországi régióban történő megvalósításért a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája (LIGA Szakszervezetek), mint Kedvezményezett a felelős.

Közép-Magyarországi Jogpont+ Projektnyitó rendezvény

A „JOGPONT+" projekt célja, hogy Magyarországon valamennyi állampolgár ingyenes, minőségi és elérhető jogi szolgáltatáshoz jusson, személyre szabott segítséget kapjon.

A Közép-Magyarországi Jogpont+ keretében Budapesten tizenkét kerületben tizenhét helyszínen, Pest megyében tizenegy településen biztosítjuk a jogkereső munkavállalók és munkáltatók széleskörű, a főbb jogterületekre kiterjedő tanácsadását.

A Közép-Magyarországi Jogpont+ projekt nyitó rendezvényére 2012. november 21-én 10 órai kezdettel kerül sor, helyszíne a Danubius Hotel Hélia (1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.).

A rendezvényen felszólal Gaskó István elnök, a Kedvezményezett képviselője, majd Dr. Kardkovács Kolos a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős helyettes államtitkára, aki a munkavállalók jelenét és a foglalkoztatás jövőbeni helyzetét jelentősen befolyásoló kihirdetett jogszabályok gyakorlati tapasztalatairól, valamint az esetlegesen várható módosításokról számol be.

A rendezvény második felében Dr. Zemplényi Adrienne, az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala munkatársa, és Dr. Lápossy Attila, jogi főreferens beszélnek az alapvető jogok biztosának szerepéről és lehetőségeiről a mindennapok jogvédelmében.

Az esemény sajtótájékoztatóval és büféebéddel zárul. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!


Letölthető dokumentumok:

KM_Jogpontplusz_nyr_meghivo.pdf