Kérdéseidre a válasz

A Nyugat-Dunántúli Jogpont+ projekt információs rendezvénysorozatának keretében a LIGA Szakszervezetek 2013. április 9-én a győri Széchenyi István Egyetem Állásbörzéjén népszerűsítette az ingyenes tanácsadó szolgáltatását.

Kérdéseidre a válasz

Az Állásbörze fő célja volt, hogy egy kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a börze célcsoportja az egyetem hallgatói mellett a diplomások, pályakezdők és szakképzett fiatalok körével bővült. A LIGA Szakszervezetek által felállított jogpont+ helyszínen ezért sokan érdeklődtek álláslehetőségekről is. Az érdeklődőknek Kozák László, a projekt menedzsere elmondta, a projekt célja a jogi tanácsadás, és maga a tanácsadó szolgálat népszerűsítése. A kiállítóstandon a Média Factory Kft. munkatársai szórólapokat osztottak és tájékoztatták az érdeklődőket a szolgáltatásról, de emellett dr. Gáspár Zsuzsanna ügyvéd (a képen középen) rögtönzött jogi segítséget is adott a hozzá forduló fiataloknak.

A Dél-Dunántúli Jogpont+ szolgáltatás információs eseményei a közeljövőben Győr-Sopron-Moson megyében sűrűsödnek. A rendezvényeknek általában a Munkaügyi Központok biztosítanak helyszínt. A következő időpontokban számíthatunk a helyszíni kitelepülésekre.

Április 22-én hétfőn Sopronban, április 23-én kedden Mosonmagyaróvárott, április 24-én szerdán Csornán és április 25-én, csütörtökön Kapuváron jelentkezik a Jogpont+ standja.

Május 10-én Szombathelyen lesz szabadtéri információs nap, ahol - ahogy a többi alkalommal - ügyvédi segítséget is várhatnak az érdeklődők.

K.L.