Szeretnél még kedvezményeket?

Ha szeretnél további kedvezményeket, nézd ki, milyen szolgáltatást szeretnél kedvezményesen igénybe venni, például hol szeretnél kedvezményesen nyaralni, és mi felvesszük a kapcsolatot a szolgáltatóval. Írj Balázs Norbertnek a szolgaltatasok@liganet.hu e-mail címre. Ne felejtsd el megadni a tagkártyád számát! 

Szeretnél még kedvezményeket?

Jelenleg folyik a korábbi, kedvezményeket biztosító megállapodások felülvizsgálata, folyamatban vannak az egyeztetések. Vannak szolgáltatók, akikkel évről-évre hosszabbítjuk a kedvezményeket.

A Szolgáltatások menüpontot igyekszünk rendszeresen frissíteni, de az új akciókról a leghamarabb a tagszervezeteinknek kiküldött szolgáltatási hírlevélből értesülhetsz! 

Szeretnénk, hogy a tagjaink részére a honlapunkon olvashatóaknál több, kedvezményes lehetőségeket tudjunk biztosítani. Így várjuk a tagjaink ötleteit, javaslatait, hogy merre, hol kössünk kedvezményes megállapodásokat részükre. Ehhez nem kell más, csak egy név és az elérhetőség.

Egy nagyon jó példa erre, hogy a vidéki tagszakszervezetünk egyik tagja - "Csak megkérdezném" - elv alapján feltette a kérdést, hogy miután a jövő heti nyaralásukat egy vidéki hotelben fogják eltölteni a kicsi családjával, van-e valamilyen kedvezményünk oda, mert a tagunk a kedvezményes listában nem látta a kinézett szálláshelyet. Felvettük a kapcsolatot a hotellel, és velük 10%-os kedvezményben tudtunk megállapodni szóban, amit a nyaralásuk végösszegéből jóváírtak. Természetesen azóta az írásos megállapodás is megkötetett.

Tehát a tagok is tudják alakítani a kedvezményes szolgáltatók listáját, ha írnak a szolgaltatasok@liganet.hu címre, elküldik például hol szeretnének nyaralni.

(Kérjük, hogy vegyétek tekintetbe, hogy ilyen szerződések megkötése esetén néhány hét átfutási időre szükség van)