A szociális jogok európai pillérének jövője

2020. október 15-én az Eurofound webináriumot tart  a szociális jogok európai pillérének megvalósítására irányuló cselekvési tervről. Az esemény angol nyelvű, regisztráció után látogatható.

A szociális jogok európai pillérének jövője

Október 15., csütörtök, magyar idő szerint 15.30–17.00 (CET 14.30)
Az Eurofound a Foglalkoztatási, Szociális és Felzárkózási Főigazgatósággal, az Európai Bizottság írországi képviseletével és az Európai Szegénység Elleni Hálózattal közösen, élő webináriumot szervez a szociális jogok európai pillérének megvalósítására irányuló cselekvési tervről 2020. október 15-én, csütörtökön, magyar idő szerint 17.30-17.00 óráig (Ír idő szerint: 13.30-15.00 óráig). Az előadásokat Joost Korte főigazgató vezeti fel, majd a beszélgetést Maria Jepsen, az Európai Alapítvány az Élet- és Munkakörülmények Javításáért (Eurofound) igazgatóhelyettese moderálja, valamint Paul Ginnell, az Európai Szegénység Elleni Hálózat igazgatója egészíti ki az elhangzottakat.

A webes szeminárium az EU egész területén zajló eseménysorozat része, amelynek célja az Európai Bizottság cselekvési tervének elkészítése a szociális jogok európai pillérének (EPSR) végrehajtására. A panellisták ismereteire támaszkodva, és a résztvevőkkel a webinárium során folytatott megbeszéléseken Joost Korte, az Európai Bizottság Foglalkoztatási, Szociális és Inklúziós Főigazgatóságának főigazgatója kéri az érdekelteket, hogy ötleteket gyűjtsenek a COVID nyomán bekövetkező erős társadalmi fellendülés támogatására.

A webes szemináriumon élő online előadások, kérdések és válaszok szerepelnek.

A részvételhez ITT lehet regisztrálni.