Cementgyár látogatással egybekötött képzést tartott az EGYÜTT Érdekvédelmi  Szervezet

2024. április 15-16-án két napos továbbképzést szervezett az EGYÜTT Érdekvédelmi Szervezet csoportügyvivői, ágazatvezetői és tisztségviselői részére Királyegyházán. A helyszínt a Holcim Cementgyár biztosította a rendezvényhez.

Cementgyár látogatással egybekötött képzést tartott az EGYÜTT Érdekvédelmi  Szervezet

A kétnapos eseményt Garai Gergely a Királyegyházi Cementgyár igazgatója  nyitotta meg, aki többek között ismertette a résztvevőkkel  a cementgyár történetét, mindennapos tevékenységét, valamint munkavédelmi eredményeit és törekvéseit. 

A program szervezője Hollósi Richárd - az érdekvédelmi szervezet alelnöke volt. A képzésen 9 vállalattól, 5 ágazatból vettek részt a szakszervezeti tisztségviselők.

Az EGYÜTT érdekvédelmi alelnöke és a gazdasági alelnöke által tartott interaktív előadások keretében többek között működés-technikai kérdéseket, konkrét érdekképviseleti eseteket, szolgáltatásokkal kapcsolatos jelzéseket, valamint aktuális ügyeket vitattak meg a tisztségviselők.

A program egyik célja az volt, hogy az új és régi kollégák találkozzanak egymással személyesen is, ezáltal könnyebben tudjanak adott működési és érdekképviseleti ügyek, problémák keretében később közvetlenül is együttműködni egymással.

A program zárásaként az érdekvédő kollégák betekintést kaphattak a Holcim cementgyár működésébe egy szervezett gyárlátogatás keretében, melyet a gyárigazgató személyesen vezetett. 

Az érdekvédők visszajelzései alapján színvonalas helyszínen, egy tartalmas programnak voltak részesei. Ezúton is köszönjük a munkáltatónak a lehetőséget!

Hollósi Richárd EGYÜTT alelnök