Családi nap az Állatkertben

A hagyományoknak megfelelően 2023. szeptember 23-án a Fővárosi Állat- és Növénykertben kerül megrendezésre a Honvédszakszervezet családi napja, amelyre kedvezményes belépőt biztosít a szakszervezet a LIGA Szakszervezetek tagjai számára is.

Családi nap az Állatkertben

Jegyek, beléptetés:

Jegy árak: 2.400 Ft/fő (LIGA tagok és családtagok részére)

Babajegy: 300 Ft/fő (2 éves korig)

Az állatkert előírásai alapján a babajegy megvásárlása kötelező 2 éves korig, melyet szintén a Honvédszakszervezetnél lehet igényelni.

A jegyrendelést a megrendelőlap kitöltésével a Honvédszakszervezet Központi Irodája részére (1581 Budapest, Pf. 65., E-mail: iroda@hsz.hu , Fax: 061/450-0347) kell eljuttatni legkésőbb 2023. szeptember 14-ig.

A beléptetés a szokásos módon a Hosz tisztségviselőinek segítségével fog történni, a jegyeket a Honvédszakszervezet központi irodájától (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b), vagy a helyszínen lehet átvenni.

A Fővárosi Állatkert főbejáratánál 2023. szeptember 23-án (szombaton) 09.00-12.00 között a Hosz központi iroda munkatársai - a főbejárat mellett - beléptető helyet fognak üzemeltetni, ahol a vezető tisztségviselők fogadják az érdeklődőket és itt lehet átvenni az előzetesen megrendelt jegyeket is a fizetési (átutalás) igazolás ellenében.

Megközelítés, parkolás:

Tömegközlekedéssel az 1-es számú Millenniumi Földalattival történő utazás estén a Széchenyi Fürdő megállónál kell leszállni, majd néhány perces sétával lehet megközelíteni az Állatkert főbejáratát. Személygépkocsival az Állatkert előtti útszakaszon a parkolás díj ellenében történik.

Az Állatkerti látogatással kapcsolatos koordinátori feladatokat a Honvéd szakszervezet Központ Iroda látja el.


Letölthető dokumentumok:

megrendelolap_allatkert_2023--hosz.doc