Horgászverseny a Honvédszakszervezet szervezésében

2020. június 19-20-án a Honvédszakszervezet  huszonnégy órás, országos horgászversenyt rendezett - ezúttal a 14. alkalommal.  

Horgászverseny a Honvédszakszervezet szervezésében

Szeles, de csapadék mentes időjárás mellett folyt a Honvédszakszervezet XIV. huszonnégy órás országos horgászversenye, amely komoly eredményekkel záródott, összesen 641 db halat sikerült a szákokba helyezni 1.566,17 kg-mal.

A rendezvényen közel ötven fő vett részt, 15 csapat képviselte a szakszervezeti tagjainkat, Debrecentől Kaposvárig. A csapotok sportszerűen küzdöttek a halakkal és az elemekkel. A horgászversenyt a Fekete Gyémántok nyerték 298,31 kg-mal az MH 25. Klapka György Lövészdandár Hosz alapszervezetének képviseletében (Orsós Zsolt, Szabó Péter, Király Richárd).

A második helyezett lett a Halatlanok Hosz központ képviseletében (Szendrei Zoltán, Lippai Csaba, Bazsik István) 195,37 kg-mal. A harmadik helydezést az Alba Carp Team az MH 43. Hiradó és Vezetéstámogató Ezred Hosz Alapszervezet képviseletében  Szabó László, Veres Tamás, Veres Lajos vehette át, eredményük 170,28 kg volt. 

Legnagyobb hal: 11,94 kg Szendrei Zoltán,

Legtöbb hal: Orsós Zsolt 73 db,

+ 1 hal (legkisebb amur): ifj. Grell Norbert

Gratulálunk a nyerteseknek, minden résztvevőknek és köszönjük a székesfehérvári segítők és szervezők munkáját (Grell Norbert, Holc János és neje Éva, Dániel Mózes)!

hsz.hu