Szakszervezeti horgászverseny

2020. június 19-én Székesfehérvárott első alkalommal került megrendezésre a LIMESZ - Denso Dolgozók Szakszervezeti Csoportja horgászversenye.

Szakszervezeti horgászverseny

Sorban érkeztek a versenyzők és a családtagjaik, az arcukon látszott az elszántság. A megérkezőket meghívtuk egy friss kávéra, amely alkalmat adott arra, hogy megcsodálhatták a kupákat és a nyereményeket. Pontban 7 órakor névsorolvasást tartottunk, sajnos egy nevezőnk betegség miatt nem tudott részt venni versenyünkön. Minden versenyzőnk kapott egy start csomagot.

A névsorolvasás után tájékoztattam a versenyzőket a pontos szabályokról és megkezdődött a sorsolás. Kettő szektorra osztottam a versenyzőket (17 fő) sorban elfogytak a helyek...érdeklődéssel kísérte mindenki ki hova húz. Mondhatnám a "talán négy favorit" egy szektorba húzott az "A"-ba

Sorsolás befejeztével megkezdődött a helyek elfoglalása és az etetés, majd egy hangos dudaszóval a verseny.

Az első kapások és halak a "B" szektorban jelentkeztek. Aztán beindult a halfogás szinte minden hol...szebbnél szebb halak kerültek matracra és vissza egyből a vízbe. Amur 7kg felett pontyok 5-6 kg-ak és persze szép nagy kárászok és keszegek. A verseny nagyon jó hangulatban telt....a verseny vége felé többen jelezték, hogy szeretnék a verseny idejét megtoldani, de sajnos nemet kellet mondanom mert utánunk a Honvéd szakszervezet szintén horgászversenyt rendezett a tavon.

A verseny szintén hangos dudaszóval zárult. Következett a végső mérlegelés...amit feszült figyelemmel kísértek a versenyzők. Közben mindenki összepakolta a felszerelést, és siettek ki a teraszra, ahol várta őket a finom ebéd és az üdítő. Az ebéd elfogyasztása után jöhetett az eredmény

hirdetés.

Díjaztunk a szektorok első 3 helyezettjét. Az A szektor helyezései: 1. Ifj. Sáfrány Péter, 2. Rubint Márió, 3 Sáfrány Péter.

A B szektor győztesei: 1. Fogarasi Dávid, 2 Bali József, 3. Babos Attila. A B szektor legnagyobb halát Fogarasi Dávid fogta, egy 6260 grammos pontyot, Az A szektor legnagyobb hala egy amúr volt, súlya 7008 gramm..

Szeretnénk, ha a szakszervezeti horgászverseny hagyományteremtő lenne.

Csendes Zoltán