Családi nap az állatkertben

2019. szeptember 14-én a Honvédszakszervezet a fennállásának 28. évfordulója alkalmából családi és gyermeknapot tart a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Családi nap az állatkertben

Jegyek, beléptetés:

Jegy árak: 2.000 Ft (LIGA tagoknak és családtagjaiknak egységesen)

Babajegy (2 év alatti gyermekek részére): 200 Ft

Az előzetes jegyrendelést a megrendelőlapon a Honvédszakszervezet Központi Irodája részére (1581 Budapest, Pf. 65., E-mail: iroda@hsz.hu, Fax: 061/450-0347, HM: 261-77) kell eljuttatni legkésőbb 2019. szeptember 06-ig.

A beléptetés az erre az alkalomra használatos karszalagok felmutatásával fog történni, melyet a fizetési igazolások ellenében előzetesen a Honvédszakszervezet központi irodájától, vagy a helyszínen lehet átvenni.

A Fővárosi Állatkert főbejáratánál 2019. szeptember 14-én 9.00-12.00 óra között a Hosz központi iroda munkatársai beléptető helyet fognak üzemeltetni, ahol vezető tisztségviselőink fogadják az érdeklődőket.

- Itt lehet átvenni az előzetesen megrendelt belépésre jogosító karszalagokat a fizetési (átutalás) igazolások ellenében.
- Lehetőséget biztosítunk a továbbiakban a belépő helyszínen történő vásárlására is készpénzfizetés ellenében.

A karszalagos belépő a kedvezményes Állatkerti belépő árát tartalmazza, mely lehetőséget biztosít a Holnemvolt Vár meglátogatására is. A Holnemvolt Vár szolgáltatásait megtalálják az alábbi linken: https://www.holnemvoltvar.hu/osszes-program

Megközelítés, parkolás:

Tömegközlekedéssel:

1-es számú Millenniumi Földalattival történő utazás estén a Széchenyi Fürdő megállónál kell leszállni, majd néhány perces sétával lehet megközelíteni az Állatkert főbejáratát.

Személygépkocsi esetén:

Az Állatkert előtti útszakaszon a parkolás díj ellenében történik.

Az Állatkerti látogatással kapcsolatos koordinátori feladatokat Lippai Csaba látja el (Mobil: + 36 70 392-2775).

Budapest, 2019. augusztus 14.

Tisztelettel:

Czövek János sk.
elnök


Letölthető dokumentumok:

Megrendelolap_allatkert_2019-converted.pdf