Munkavállalói ismeretekhez kapcsolódó kiadványok

2022.05.13

A GINOP-5.3.5-18-2020-00160 azonosítószámú „Munkavállalói ismeretek fiatalok részére” című projekt keretében a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája megbízásából elkészültek a munkavállalói ismeretekhez kapcsolódó kiadványok.

Bővebben

Munkavállalói ismeretek fiatalok részére online ismeretanyag

2022.05.13

A projektben elkészült az online ismeretanyag (Munkavállalói ismeretek fiatalok részére című anyag), mely a munkaerőpiacra belépő fiatalokat, az érdekképviseleti szervezeteket és a munkáltatókat kívánja segíteni, támogatni.

Bővebben

Pilot projekt kutatási eredményeinek mérése

2022.05.10

Elkészült a kísérleti (pilot) projekt kutatási eredményeinek mérése összefoglaló. A projekt céljával összefüggésben a pilot (kísérleti) projekt célja a fiatal munkavállalók, pályakezdők munkavállalói ismereteinek és kompetenciáinak bővítése fejlesztése.

Bővebben

Javaslatcsomag döntéshozók részére

2022.05.10

Elkészült a javaslatcsomag döntéshozók részére. A munkavállalók és a munkáltatók körében végzett kutatás, valamint a külföldi munkavállalói ismeretekhez kapcsolódó „helyes gyakorlatok” összegyűjtése után, azok eredményeit figyelembe véve elkészült a döntéshozók részére a munkaerőpiaci kihívás kezelését célzó megoldási javaslatcsomag.

Bővebben

Adatfeldolgozás és elemző tanulmány

2022.05.10

A projektben elkészült az adatfeldolgozás és elemző tanulmány, melyben bemutatásra kerülnek a projekt keretében végzett kutatás eredményei.

Bővebben

Fontosak a munkavállalói ismeretek? Avagy: a főnöknek mindig igaza van?

2022.03.10

2022. március 10-én a LIGA Szakszervezetek a „Munkavállalói ismeretek fiatalok részére” elnevezésű, a „postai, futárpostai tevékenység” projekt keretén belül a „munkavállalói ismeretek kidolgozása és oktatása a munkaerőpiacra belépő fiatalok részére” témában sajtóközleményt jelentetett meg.

 

Bővebben

Tudta az összes helyes választ? - munkavállalói ismeretek kérdőív

2021.12.02

A LIGA Szakszervezetek által „Munkavállalói ismeretek fiatalok részére” című projekt keretében készülő kutatás részeként - a munkavállalók jogosultságairól, ismereteiről szóló – KÉRDŐÍV-ben mértük a válaszadók munkavállalói ismertekhez kapcsolódó ismereteit.
A kérdőív helyes válaszait itt megnézheti.

Bővebben

Kutatási terv a munkavállalói ismeretek fiatalok részére projektben

2021.11.03

A Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája által megvalósuló GINOP-5.3.5-18-2020-00160 azonosítószámú projekt keretében elkészült a kutatás terv.

Bővebben

Kérdőív a munkavállalói jogokról

2021.11.03

A „Munkavállalói ismeretek fiatalok részére” című projekt keretében kérjük, válaszoljon a következő kérdőívre, amely - kortól függetlenül - a munkavállalók jogosultságairól való ismeretekről kérdez, valamint arról, mit gondol, mit kellene tudnia minden munkavállalónak.

Bővebben

Munkavállalói ismeretek fiatalok részére

2021.02.18

A „Munkavállalói ismeretek fiatalok részére” című projekt egyik legfontosabb célja, hogy egy olyan általános munkavállalói ismereteket tartalmazó szakanyag kerüljön kidolgozásra, mely a gyakorlatban, hosszútávon (projekt megvalósítási időszakán túl is), eredményesen és sikeresen tudásbővítésre használható legyen. A projekt másik fontos célja a jól képzett, a kihívások szakszerű kezelésére megfelelően felkészített, munkavállalói ismeretek birtokában lévő munkavállalói réteg kialakítása.

Bővebben