Kérdőív a munkavállalói jogokról

A „Munkavállalói ismeretek fiatalok részére” című projekt keretében kérjük, válaszoljon a következő kérdőívre, amely - kortól függetlenül - a munkavállalók jogosultságairól való ismeretekről kérdez, valamint arról, mit gondol, mit kellene tudnia minden munkavállalónak.

A Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája a GINOP-5.3.5-18-2020-00160 azonosítószámú, „Munkavállalói ismeretek fiatalok részére” című projektje európai uniós támogatásban részesült.

A projekt keretében kutatási tevékenység valósul meg, melynek célja felmérni a munkaerőpiacra újonnan belépő és már dolgozó munkavállalók körében a munkavállalói ismeretek „tudásszintet”; valamint összegyűjteni, kielemezni a témához szorosan kapcsolódó kérdéseket, előnyöket-hátrányokat, tapasztalatokat jógyakorlatokat.

A kérdések a munkavállalói ismeretek fogalmáról, annak munkahelyen történő hasznosításáról, valamint a mindennapi munkavégzés során felmerülő munkavállalói ismeretek gyakorlati alkalmazásához kapcsolódnak.

Kérdőívünk az alábbi linken érhető el: 

https://docs.google.com/forms/d/1FWAcuhTLYAkespMGc6bW-5WWXyK2VzW_idT7F98PQRI/viewform?ts=617910b2&edit_requested=true

A kérdőív kitöltése önkéntes és név nélküli, a feldolgozás érdekében kérjük néhány személyes kérdésre is válaszoljon. A kérdőív telefonról, számítógépéről néhány perc alatt kitölthető.

Előfordulhat úgy látja, hogy egyes kérdések nem tartoznak az Ön mindennapi munkájához, de kérjük minden kérdésre válaszoljon!

Köszönjük, hogy kitölti kérdőívünket! 

 Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája