Munkavédelmi tananyag a vízellátás, szennyvíz- elvezetés, kezelés ágazatban

A GINOP-5.3.4-16-2017-00031 azonosítószámú, „Legfőbb érték az ember - munkavédelem a vízellátás, szennyvíz gyűjtése, kezelése, hulladékgazdálkodás, szennyeződésmentesítés ágazatban” projekt keretében elkészült a munkavédelmi tananyag.

 

Munkavédelmi tananyag a vízellátás, szennyvíz- elvezetés, kezelés ágazatban

A Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája, a Munkástanácsok Országos Szövetsége és a Stratégiai és Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetsége konzorciumban valósítja meg a GINOP-5.3.4-16-2017-00031 azonosítószámú, „Legfőbb érték az ember - munkavédelem a vízellátás, szennyvíz gyűjtése, kezelése, hulladékgazdálkodás, szennyeződésmentesítés ágazatban” című projektet.

A projekt keretében elkészült a munkavédelmi képviselők számára szóló tananyag „Munkavédelem a vízellátás, szennyvíz- elvezetés, kezelés ágazatban dolgozó választott munkavédelmi képviselők számára” címmel.

A munkavállalók munkavédelemmel kapcsolatos érdekeit legjobban a munkavédelmi képviselők tudják közvetíteni és képviselni. Fontos annak tudatosítása, hogy a munkavédelmi képviselet milyen feladatokat lát el és milyen hatáskörrel rendelkezik. Cél, hogy a munkahelyeken - a pályázó felek helyi képviselői között - megfelelő információcsere és munkamegosztás alakulhasson ki a munkavédelem területén.

Jó olvasást kívánunk!