Ingyenes tanácsadás vállalkozásoknak

Megkezdte "A Munkáért!" elnevezésű, európai uniós finanszírozású kétéves projekt megvalósítását a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a LIGA szakszervezetekkel, valamint a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségével (MGYOSZ) közös konzorciumban, ennek keretében ingyenes tanácsadást biztosítanak a vállalkozóknak.

Ingyenes tanácsadás vállalkozásoknak

A VOSZ kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében ismerteti: a szeptember 1-jén indított projekt fő célkitűzése az országos munkavállalói szövetségek és az országos munkaadói szövetségek kapacitásának erősítése, együttműködésük elősegítése.

A VOSZ a projektben vállalta a többi között többszintű vállalkozói fórum létrehozását és működtetését, amely folyamatos konzultációs lehetőséget, információszolgáltatást biztosít valamennyi vállalkozás számára. Emellett a vállalkozások együttműködését, valamint a vállalkozók versenyképességének növelését és foglalkoztatási potenciáljuk megerősítését is támogatja.

A projekt első lépéseként az ország hét régiójában hét regionális tanácsadó az adózás, jog, pályázat, finanszírozás és munkabiztonság témakörében ingyenes tanácsadást biztosít a vállalkozóknak a VOSZ budapesti, győri, nyíregyházi, miskolci, pécsi, szegedi és székesfehérvári irodáiban.