2013. június 1-től útjára indul a Jogpont+ Mini

A JOGPONT+ Mini Európai Uniós támogatással megvalósuló integrált és ingyenes jogi szolgáltatás a munka világában. A hét régióban megvalósuló JOGPONT+ szolgáltatások a JOGPONT+ Mini segítségével immár az 5.000-10.000 fős településeken is elérhetőek. A JOGPONT+ Mini partnerség tagjai országos munkáltatói érdekképviseletek, a STRATOSZ, a KISOSZ, az OKISZ, az ÁFEOSZ-COOP Szövetség, az IPOSZ és országos szakszervezeti szövetségek: a LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetsége.

2013. június 1-től útjára indul a Jogpont+ Mini

JogÁsz Napok - a JOGPONT+ Mini projekt keretében lehetőség nyílik az állampolgárok számára, hogy információs rendezvényeinken a kitelepült jogászok részéről ingyenes helybeni jogi segítséget vegyenek igénybe. A részletes információkat, a települések listáját és a rendezvények időpontjait megtalálja a következő linken: JogÁsz napok.

A jogi információszolgáltatás és tanácsadás célcsoportjába különösen a munkavállalók, álláskeresők, fiatalok és 50 év felettiek, a vállalkozók és vállalkozni szándékozók tartoznak.
A projektek szolgáltatásait térítésmentesen veheti igénybe bárki, a következő területekhez tartozó kérdésekben és problémákban:

  • munkajog,
  • társadalombiztosítás
  • társasági és cégjog
  • közigazgatási jog
  • családjog
  • pénzügyi és adótanácsadás (kizárólag magánszemélyeknek)

A szolgáltatások személyesen az alábbi településeken vehetők igénybe:

630-jogpont_mini_helyszinek.jpg

Jogpont+ mini