Ágazatspecifikus képzési tananyag

A GINOP-5.3.4-16-2016-00013 azonosítószámú „Legfőbb érték az ember - munkavédelem a számítógép, elektronikai, optikai termék gyártása ágazatban” című projekt keretében, a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája megbízásából elkészült és elérhetővé vált e-learning formában a munkavédelmi képviselők ágazatspecifikus képzési tananyaga.

Az elearning13.liganet.hu oldalon INGYENESEN és ONLINE elérhető.

A fenti elérhetőségen képzési tananyagot biztosítunk munkavédelmi képviselőknek, munkavállalóknak és a munkavédelem területe iránt érdeklődőknek a számítógép, elektronikai, optikai termék gyártása ágazatban.

Az online tananyag a munkavédelmi képviselők alábbi témákban való eligazodását segíti:
- a munkavédelmi képviselők: jogállása, feladata, hatásköre, jogi védelme;
- a munkavédelem (munkabiztonság és a munkaegészségügy) általános és speciális kérdései; az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményei;
- a munkavédelmi hatóság felügyelete;
- a munkáltató feladatai.

A projekt megvalósítása során az e-learning platform üzemeltetésével kívánjuk elősegíteni az ágazat munkavédelmi képviselőinek képzését, valamint a számítógép, elektronikai, optikai termék gyártása ágazatban érintett munkáltatók és munkavállalók munkabiztonsággal és munkaegészségüggyel kapcsolatos célzott tájékoztatását és a munkahelyi egészség és biztonság fejlesztését.

Iránymutatás a tananyaghoz történő bejelentkezéshez

Az elearning13.liganet.hu oldalra lépve az „Új fiók létrehozása” gombra kattintva lehet regisztrálni. A Felhasználónév, Jelszó és a további részek (E-mail cím, Vezetéknév, Keresztnév, Helység, Ország) kitöltése után a megadott e-mail címre egy megerősítő email-t kap a regisztráló (felhívjuk a figyelmüket, hogy a megerősítő email a spamba is érkezhet). A fiók megerősítéséhez/létrehozásához az e-mailben megadott linkre kell kattintani, ezt követően a regisztráció során megadott felhasználónévvel és jelszóval be lehet lépni a felületre, majd az "Iratkoztasson be" gombra kattintás után megjelenik a kurzus tartalma.

Sok sikert kívánunk a tanuláshoz!