OTP kedvezmények LIGA tagoknak - Itt a kedvezménykód!

Sajnos többen jeleztétek, hogy az OTP egyes vidéki fiókjai nem tudnak a LIGA kedvezményről. Sokan kérdezték azt is, hogy milyen érvényesítésre van szükség, ha tagkártyával kedvezményeket szeretnének igénybe venni. Várkonyi Csaba pénzügyi szakértő válaszol.

OTP kedvezmények LIGA tagoknak - Itt a kedvezménykód!

- Úgy látszik, néhány OTP fiókban nem olvasták el a belső utasításokat, Én azt tanácsolom a LIGA Szakszervezetek tagjainak, hogy ne hagyják magukat "lerázni"!

- Mégis, mire kell hivatkoznunk annak érdekében, hogy ne tudjanak minket elküldeni a fiókokból?

- A LIGA Szakszervezetekkel kötött megállapodás viszonylag új, így annak érdekében, hogy segíteni tudjátok a kevésbé tájékozott OTP-s ügyintézők munkáját, megkérdeztük az OTP belső kedvezmény kódját, amelyre problémás esetben tudtok hivatkozni pl. Kecskeméten, Tiszakécskén, Pécsen, ahonnan úgy értesültünk, hogy a Liga kedvezmény a fiókban még ismeretlen fogalom. Az OTP belső kedvezmény kódja: "810002". A kedvezményünk neve: "Liga szakszervezetek" (a kis és a nagybetű mindenben megfelel az OTP belső szabályzatának).

- Ezek szerint erre a varázsszóra még a legtájékozatlanabb ügyintéző is szóba áll a LIGA tagkártyát felmutató ügyféllel?

- Ennek így kell lennie az ország egész területén. Reméljük tudtunk ezzel segíteni. Azt tanácsolnám a tagjainknak, hogy menjenek és kérjék a kedvezményt, ami jár a Liga és az OTP megállapodása szerint. Szeretném, ha tovább adnátok ezt az információt is a többieknek. Ne felejtsétek el, az OTP Pénzügyi Ponton keresztül további kedvezmények is elérhetőek. Keressétek Veres Júliát, az OTP pénzügyi partner kollégáját, aki szívesen segít Nektek! Hol éritek el? A www.ligapenzugyiportal.hu-n keresztül, vagy a +36709401115 telefonszámon.

- Hogyan értesülhetünk az újabb kedvezményekről?

- Iratkozzatok fel a hírlevelünkre ezen az űrlapon, hogy tudjunk benneteket tájékoztatni az aktualitásokról! Valamint szíveskedjetek továbbítani a levelet tagszervezeti kollégátoknak is! A jelen cikk megjelenítését követő első 200 feliratkozónak most egy szuper „stressz házikót” adunk ajándékba! És még valami: kedveljétek a pénzügyi kedvezmények tájékoztatására létrejött Liga Pénzügyi Portál Facebook oldalt is az aktualitásokért. Sok sikert!