A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete megkezdte munkáját

A szakszervezet életre hívását azok a munkavállalók kezdeményezték akik úgy gondolták, hogy változásra van szükség vállalatunk életében. A szakszervezet legfontosabb feladatának tartja, hogy radikálisan képviselje a kereskedelmi dolgozók érdekeit. Szükség van erre annál is inkább, mert a mai társadalmi helyzet megköveteli a szervezettől, hogy a létbizonytalanság küszöbén foglalkozzunk mi közösen a jövőbeli félelmekkel és megértéssel legyünk a dolgozók aggodalmai iránt.

Fontosnak tarjuk, mert sok embernek küzdenie kell a nehézségekkel, és fájdalmasan néznek az életminőségükre. Ilyenkor kell, hogy cselekvésre ösztönző programok fogalmazódjanak meg a fejünkben és felhívjuk minden munkavállaló figyelmét a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének létezésére.

A KDFSZ kiáll a szabad vasárnap mellett! Hogy a program sikeres legyen, regisztráljon a www.szabadvasarnap.hu -n!

Barátaim,Kollégák!

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete szoros kapcsolatot alakított ki a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligájával, és ezáltal csatlakozott hazánk egyik legnagyobb konföderációjához. Tette ezt azért, hogy minél szélesebb körben támogatást nyerjen a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének részére.

Amennyiben csatlakozni kívánsz a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetéhez, és a belépési nyilatkozatot továbbá a tagdíjlevonási kérelmet kitöltve visszaküldöd postacímünkre, abban az esetben a szakszervezet teljes jogú tagjává válsz.

Elérhetőség : www.kdfsz.fw.hu
E-mail : kdfsz@citromail.hu
Mobil: 06-20-211-6689

Köszönöm Megtisztelő Figyelmed!

Bubenkó Csaba
KDFSZ elnök


Letölthető dokumentumok:

ker.tv_modositas.doc
mt_modositas.doc