A mobilszolgáltatód felemelte a havidíjakat? 

Akkor ajánljuk figyelmedbe az Althon Hungary Kft. LIGA Szakszervezetek tagjai számára elérhető, jól variálható tarifacsomagjait, melyek árai jelenleg is igazán kedvezőek és versenyképesek, már havi bruttó 2.490 Ft havidíjtól elérhetőek. A legalacsonyabb árú díjcsomag árából is havi 111 perc lebeszélhető és tartalmaz 4 GB internetet a 60db ingyenes SMS-en kívül.  De a korlátlan mennyiségű hívást és korlátlan internetet tartalmazó csomagért is kevesebb, mint bruttó 8.500 Ft-ot kell fizetni.

A mobilszolgáltatód felemelte a havidíjakat? 

A Yettel hálózatán üzemelő szolgáltatás hűségidő nélkül vehető igénybe, az előfizetési csomag elemei bármikor megváltoztathatóak. Nemcsak nagyobb, de kisebb díjcsomagra is bármikor át lehet váltani. Például a nyári szünet idejére nagyobb internet keret választható, majd bármikor újra csökkenthető.

A szolgáltatás iránti igényt gyorsan és egyszerűen lehet igényelni a +36202123456 telefonszámon, vagy az info@althon.hu e-mail címen, ahol a pontos tarifákról is lehet felvilágosítást kapni.

A tarifák ide kattintva, a Liga tagkártyád számának megadása után elérhetőek. Szolgáltatóváltás esetén a számhordozás is megoldható, melynek lebonyolításában az Althon csapata támogatást tud nyújtani. A hordozást követően már az ügyfélszolgálati irodába sem kell bemenni, minden kényelmesen telefonon és e-mailen intézhető.