Hattyas Dentál fogászat, Szeged

A Hattyas Dental (6725 Szeged, Hattyas u. 12/D.) fogorvosi rendelő a LIGA Szakszervezetek tagjainak részére ingyenes fogászati szűrővizsgálatot biztosít Dr. Németh Klaudia fogorvos rendelésein, kezelési tervet készít és a szükséges kezelések árából 5% kedvezményt biztosít a hivatalos árjegyzéke alapján.

Hattyas Dentál fogászat, Szeged

A kedvezményben a Liga tagkártya tulajdonosa és a vele együtt érkező családtagok részesülnek. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze.

Bejelentkezés:+36303276061

A Szolgáltató bemutatkozása:

Hattyas Dental fogorvosi rendelőnkben Dr. Németh Klaudia fogorvos a fogászati kezelések széles körét nyújtja a fogmegtartó kezelésektől kezdve, kivehető és rögzített fogpótlásokon át, az esztétikai fogászat kezelésekig. Fogászatunk Szeged Alsóváros zöldövezetében, ingyenes parkolási lehetőséggel, illetve tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen található. A fogorvosi rendelő akkor tud igazán hatékonyan működni, ha egy helyszínen van a fogtechnikai laborral. A Hattyas Dental közös épületben található és szorosan együttműködik a Fogpótlás Kapás Kft. fogtechnikájával. Ilyenkor adott a lehetőség arra is, hogy a fogtechnikus jelen legyen a páciensekkel folytatott megbeszéléseken. A fogorvossal együtt készíthessék el a páciens egyedi esetének legmegfelelőbb kezelési tervét, ahol mind orvosszakmai, mind fogtechnikai szempontokat is figyelembe vesznek. A fogtechnikai munkák elkészítése során előnyt jelent a személyes kontaktus mind a forma, mind a színválasztás tekintetében. Az együttműködés végeredménye egy sokkal természetesebb, élethűbb, funkcionálisabb fogpótlás lesz. A praxislabor további előnye, hogy a páciensek a rendelőben megvárhatják bizonyos munkák elkészülését, javítását, korrigálását.

Szolgáltatásaink egészségpénztári kártyára is igénybe vehetőek. A Hattyas Dental rendelő Szeged Alsóváros Hattyas utcájában található, ahonnan a nevét is kapta. Megközelíthető tömegközlekedéssel, a 20-as jelzésű busz megállója csak pár méterre található, de a szegedi pályaudvar is csak egy kilométerre van innen. Autóval érkezőknek pedig nem kell parkolási díjat fizetniük a közelben parkolva.