Köszönet a mindennapok hőseinek!

A LIGA Szakszervezetek megköszöni mindazoknak a munkáját, akik a veszélyhelyzet alatt is szolgálatban vannak és munkát végeznek. Köszönjük azok munkáját, akik a háttérben maradva nap nap után biztosítják, hogy az ország működjön.

Köszönet a mindennapok hőseinek!

Köszönjük mindazoknak, akik: beköltöztek munkahelyükre, a diszpécserközpontokba, a vezénylőkbe, kiszolgálnak, árut fuvaroznak, raktárokat töltenek fel, vagy árukat hordanak a lakosságnak, a pult mögött állnak, vállalva a fertőzésveszélyt, a közösségi közlekedést működtetik, a postai, víz-, áram-, fűtés-, vagy gázszolgáltatás biztosítják, gyorsan kidolgozták az internetes oktatás alapjait, és folyamatosan okosítják a gyermekeinket,
továbbra is vállalják a gondozó tevékenységet, a szociális ellátást, irányítják az ország működését, fenntartják a rendet és a biztonságot.


Külön köszönetet érdemelnek az egészségügyi dolgozók, akik hivatásukhoz hűen a közösséget szolgálva ellátják feladatukat, tudván, a helyzet javulására a közeljövőben kevés az esély.
Köszönjük minden munkavállalónak, aki lehetővé teszi, hogy működjön az ország, hogy együtt győzzük le a nehézségeket, oldjuk meg a sokszor embert próbáló feladatokat. Nem hétköznapi időszak ez, nem hétköznapi feladatokkal. Akik ezt ellátják, talán nem is hétköznapi emberek. Ők a mindennapok hősei.

LIGA Szakszervezetek