Tankolj olcsóbban!

A MOL-LIGA partnerkártya hűségpontgyűjtő részét a MOL átalakította. Multipont gyűjtős-beváltós hűségprogram helyett szintrendszer alapú, állandó kedvezményeket biztosító új hűségprogram kerül bevezetésre. A MOL-Liga partnerkártyával rendelkezők a SILVER kedvezmény kategóriához fognak tartozni.

Tankolj olcsóbban!

A MOL-LIGA partnerkártya hűségpontgyűjtő részét a MOL átalakítja, illetve már átalakította. Multipont gyűjtős-beváltós hűségprogram helyett szintrendszer alapú, állandó kedvezményeket biztosító új hűségprogram kerül bevezetésre. Az eddig Multipontot gyűjtő Partner kártyás felhasználók előnyből indulnak.

2022. január 5.-ig leadott MOL-Liga partnerkártyával rendelkező tagjaink egyből a SILVER kedvezmény kategóriához fognak tartozni. Részükre a MOL e-mail formájában tájékoztatást nyújt a változásról és a levél segítségével le tudják tölteni az applikációt. Regisztráció esetében az e-mail cím, jelszó és név megadása után ne felejtsétek megadni a régi MOL-LIGA kártya sorozatszámát. Ennek segítségével fog a rendszer beazonosítani, hogy egyből SILVER szintre lépjetek.

2022. január 10. után már nem kell kártyaigényléseket leadni, csak a MOL MOVE applikációt letölteni és így a GREEN kedvezmény kategóriába kerülnek besorolásra. Az új program sokkal személyre szabottabb (vásárlói azonosítás a kasszánál, vásárlói visszajelzési lehetőség az applikációban) és kényelmesebb (ingyenes mosdóhasználat, digitális hűségkártya használata és pontgyűjtés a kávégépeknél, gépi autómosóknál) megoldást nyújt a felhasználóknak.

Működésének alapja továbbra is a pontgyűjtés, de az új rendszerben nincs lehetőség a beváltásra! A pontegyenleg alapján kerülhetnek a fogyasztók a különböző szintekre, és minél több pontot gyűjtenek, annál magasabb kedvezményeket érhetnek el!

A MOL MOVE-ban folyamatos és garantált üzemanyag kedvezményekben részesülhetnek a felhasználók, valamint személyre szabottabb ajánlatokkal lepjük meg őket. A pontgyűjtés a teljes hálózatban működik majd a franchise kutakkal együtt, viszont ezeken a töltőállomásainkon csak az alap EVO Plus üzemanyag kedvezmény lesz elérhető, a program többi része nem.

A pontgyűjtés módja és menete: Pontot gyűjteni az applikációban elérhető digitális hűségkártyával lehet, melyet (a Multipont kártyával ellentétben) a tranzakció legelején szükséges majd felmutatni. Az applikáció IOS és Android rendszerre is optimalizálva van. A pontok a következő szint elérésekor nullázódnak, innentől számítva 12 hónapig - vagy a következő szint eléréséig - jogosult a felhasználó az adott szint kedvezményeire.

A regisztráció kétféleképpen történhet:

1. MOL MOVE applikáció letöltése, mely elérhető lesz a Google Play és az App Store alkalmazásban egyaránt. Érdemes ezt választani, mert kényelmesebb mint a weboldal, illetve több nyereményjáték, extra lehetőség lesz elérhető rajta.

2. A www.molmove.hu weboldalon keresztül is lehetőség van regisztrálni, ebben az esetben azonban javasolt plasztik kártyát is hozzáadni a regisztrációhoz, melyet a töltőállomásokon lehet igényelni.

A MOL MOVE hűségprogramba már január 10-től lehet regisztrálni a fentiek alapján. Az átállás fokozatosan történik a hónapban és várhatóan február 1-től valamennyi töltőállomáson már használható lesz az új digitális hűségkártya.