Bemer-terápia, Debrecen

AA Független Szakszervezetek Demokratikus Liga tagjai 30 % kedvezményben rèszesülnek az összes szolgáltatás igénybevételekor. Erdélyi Fruzsina Bemer személyi orvostechnikai eszköz szaktanácsadó, Debrecen, Nagyerdei park 1.

Bemer-terápia, Debrecen

Erdélyi Fruzsina vagyok, Bemer Személyi Orvostechnikai Eszköz Szaktanácsadó. 15 éve foglalkozom egészségmegőrzéssel és több, mint 4 éve Bemer terápiával.

Azt mindannyian tudjuk, hogy az egészségünk megőrzéséhez szükséges a mozgás, a jó élelmiszerek, a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. Azt azonban kevesen tudják, hogy bármennyire ügyelünk ezekre a dolgokra, az idő múlásával a kicsi ereink teljesítőképessége csökken.

Ezen erecskék összessége, amiket összefoglaló néven mikroereknek nevezünk, a vérkeringésünk 74%-át teszi ki és az a feladata, hogy eljuttassa az oxigént és a tápanyagot minden egyes sejtünkhöz, valamint a körülbelül 80 billió sejtünktől elszállítsa a káros anyagcsere melléktermèkeket.

A korlátozott mikrokeringès sok betegség és közérzeti zavar okozója.

A Bemer-terápia a korlátozott mikrokeringèst számottevő mértékben és hosszú távon kèpes javítani.

A kor előrehaladtával szeretnènk megtartani testi, lelki, szellemi frissességünket ès elkerülni az akár èszrevètlenül kialakuló civilizációs betegsègeket mint pl. stroke, inkfartus, magas vèrnyomás, anyagcsere betegsègek, amilyen a cukorbetegség is, demencia, krónikus fáradtság, kedélyzavarok, mozgásszervi megbetegedések, krónikus sebgyógyulási zavar, akut és krónikus fájdalmak, èletminősèget korlátozó állapotok stb. Ezen problémák hátterében a mikrokeringès zavara húzódik meg.

A csökkent mikrokeringès mindezek mellett gyengèbb inmunrendszert, termèketlensèget ès alacsonyabb fizikai ès szellemi teljesítményt eredményezhet.

Ingyenes orvosi előadások megtekintésére tud jelentkezni a www.verkeringo.hu oldalon további információkért.

SZOLGÁLTATÁSAIM:

fájdalomcsillapítás

relaxáció

stresszoldás

frissítés

teljesítménynövelés

koncentrációfokozás

bőrfeszesítés

30 perc 1 alkalom: 3950 Ft.

55 perc 1 alkalom: 6490 Ft.

10 alkalmas bérlet megvásárlása esetén további +1 ajándék alkalom.

A Független Szakszervezetek Demokratikus Liga tagjai 30 % kedvezményben rèszesülnek az összes szolgáltatás igénybevételekor.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

Bemer Pont Debrecen

Aquaticum Termál ès Wellness Hotel

Aquaticum wellness sziget

4032 Debrecen Nagyerdei park 1. Gyógyfürdő èpület 1. emelet

Email: bemerpontdebrecen@gmail.com Telefon: +36 20 519 1244

www.verkeringo.hu

https://fb.watch/bv0VvcUKBY/

Mobil: + 36 20 5191244

Email: fruzsina.erdelyi@bemergroup.com, edenponta@gmail.com