Új kedvezmények és új funkciók a Liga Pénzügyi portálon

Megújult a Liga pénzügyi szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezményeit összefoglaló weboldala, a Liga Pénzügyi Portál. A termékpaletta az OTP Bank, a TAKARÉK Csoport, a CIB Bank és a Budapest Bank termékeire bővült.

Új kedvezmények és új funkciók a Liga Pénzügyi portálon

A Liga Pénzügyi Portált 2017-ben azért hoztuk létre, hogy a Liga Tagjai számára elérhető minden kedvezményes pénzügyi/banki terméket egy helyen lehessen áttekinteni, összehasonlítani és Liga kedvezménnyel igénybe venni. A pénzügyi termékek igénybevételekor a Tagok megfelelő szakértői támogatást kapnak, chatelhetnek, telefonon vagy e-mail-en kérhetnek segítséget, illetve hírlevélre iratkozhatnak fel, visszahívást kérhetnek a konkrét termékigénnyel kapcsolatosan. Ennek köszönhetően sok elégedett Liga tag vette igénybe az OTP által nyújtott kedvezményeket az elmúlt két évben.

Kik és milyen feltételek mellett tudják igénybe venni a kedvezményes pénzügyi szolgáltatásokat?

A kedvezményeket a Liga tagjai és közvetlen hozzátartozóik érhetik el. A Liga Pénzügyi Portált úgy alakítottuk ki, hogy a kedvezményes banki termékekről a „visszahívást kérek” gombra kattintók nem csak tájékoztatást kaphatnak, hanem az egyes banki partnereknél el is tudják indítani a termék igénylést a kedvezménnyel.

Hogyan tudom kiválasztani a számomra leg megfelelőbb hitelajánlatot?

A portálon a legjobb feltételrendszerű hitel kiválasztásában egy kalkulátor segít, amely minden bank jelzáloghitel termékét összehasonlítja a visszafizetendő összeg, törlesztőrészlet, THM, kamatperiódus és egyéb termékelőnyök alapján.

A kalkuláció eredményéhez képest a Ligatagok a Pénzügyiportálon keresztül további kedvezményeket érhetnek el az OTP Bank, TAKARÉK Csoport, CIB Bank, Budapest Bank termékei esetében a „visszahívást kérek” gombra kattintva. Az OTP Bank esetében újdonság, hogy a portálon egyedi, személyreszabott kedvezmény kérésre is van lehetőség a jelzálogfedezetes hitelek esetében.

A Liga tagok számára elérhető kedvezményekről a Liga Pénzügyi Portál hírleveléből tákékozódhattok, amelyre a honlapon lehet feliratkozni erre a linkre kattintva.

A Liga, azon tagjai számára, akik a Liga tagkártya átvételekor e-mail címet is megadtak, és hozzájárultak a hírlevél küldéshez, rendszeresen hírlevelet küld majd ezekről.

Sok sikert kívánunk a pénzügyi célok megvalósításához! Állunk rendelkezésetekre.

Várkonyi Csaba
Pénzügyi szakértő
Liga Pénzügyi Portál
www.ligapenzugyiportal.hu