Thermál Hotel Szivek (Berekfürdő)

Szállodánk Berekfürdőn, a Tisza tavi régióban 36 db kétágyas szobával, és 6 db apartmannal, ezek közül egy mozgássérültek számára is kényelmesen igénybe vehető, teljes klimatizálással a strandfürdő közelében várja vendégeit.
Szállodánk teljesen akadálymentesített.

Thermál Hotel Szivek (Berekfürdő)

2008-ban épült Vendégházunkban további 8 szoba található. A 2-3-4-5 személyes apartmanok kiválóan alkalmasak családok elhelyezésére.
Saját gyógyfürdővel, gyógyászattal rendelkezünk, ahol orvosi beutalóval a TB által támogatott kezeléseket lehet igénybe venni. Népszerű kezelések az iszappakolás, súlyfürdő, szénsavfürdő, víz alatti vízsugár masszázs és a gyógymasszázs. Gyógyfürdőnkben egy 32 és egy 36 °C-os termálvízzel feltöltött medence, továbbá egy 25°C-os úszómedence található a kertben meleg vizes jacuzzi van. A gyógyvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok, izom és ízületi fájdalmak kezelésére, baleseti utókezelés során is alkalmazzák, de kiváló idegrendszeri, vérkeringési zavarokra és nőgyógyászati megbetegedésekre is. A gyógyvíz ivókúraként is fogyasztható, gyomorpanaszok kezelésére.

Saját strandunkon úszómedence, gyerekmedence van, ezek nyári időszakban üzemelnek, most ezek javítását, karbantartását végezzük, ha az időjárás is úgy akarja, Húsvétkor már a kerti medencékkel várjuk vendégeinket.
Vendégeink számára a fürdő a finn szauna, és a strand, díjtalanul használható. Wellness részlegünket napijegy ellenében külsős vendégek is igénybe vehetik.

Wellness centrumunkban többféle masszázs, kezelés biztosítja a kikapcsolódást.
Az egész épületben Wi-Fi található.

Az alagsorban játékterem, biliárd, asztali foci és bowling pálya, működik. A kisebb gyermekeket a földszinten játszó szoba várja.

Konferenciatermünk 200 fő befogadására is alkalmas, teljes technikai felszereltségével ideális helyszín a konferenciák, tréningek szervezésére. Földszinti Vadász termünk megfelelő családi rendezvények lebonyolítására.

A LIGA Szakszervezetek tagjainak 10% kedvezményt biztosít mindenkori szállásdíjból (a meghirdetett akciós csomagok áraiból is), kivéve a nyugdíjas kedvezményeket. A kedvezmény kizárólag a szálloda weboldalán, vagy telefonon történő előzetes foglalás esetén érvényes.


Képek: