Gyermeknap a Sobri Jóska Kalandparkban

A Honvédszakszervezet 2023. május 27-én rendezte meg a gyermeknapi rendezvényét a Sobri Jóska Kalandparkban.  A rendezvény a szolgálati elfoglaltságok miatt június 4-én ismét megrendezésre kerül.

Gyermeknap a Sobri Jóska Kalandparkban

A MH 175. évfordulójára rendezett gyermeknapi rendezvényt nagy várakozás előzte meg. Gyönyörű környezetben elterülő folyamatosan megújuló Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kaland Park adott otthont rendezvényünknek. 

A Hosz tagjai nagy létszámban látogattak el a 30 hektárnyi kislődi kalandparkba 2023. május 27-én. A rendezvény sikeréhez hozzájárult a 175. évfordulóval kapcsolatos kvízjáték, mely kicsiknek és nagyoknak is élményeket biztosított. A játékban jól szereplőket kisebb ajándékokkal lepték meg a rendezők. A gyermekek rajzaikkal színesítették a megemlékezést, melyből néhányat megtekinthetnek a galériában.

A Sobri Kalandpark kikapcsolódást nyújtó állomásai teljes mértékben kihasználásra kerültek, lehetőséget biztosítva minden korosztály számára, hogy kellemes emlékekkel gazdagodjanak. A bakonyi kötélpálya, valamint a bob pálya a nap folyamán teljes kihasználtsággal üzemelt, vidám perceket nyújtva tagjainknak és családtagjaiknak.

Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő fogadta a résztvevőket a bejáratnál, majd tájékoztatta őket, valamint az érdeklődők rendelkezésére állt a szakszervezetet érintő kérdésekben. A rendezvények végeztével örömmel nyugtázta, hogy az idei évben is felhőtlen kikapcsolódást nyújtottunk a Hosz tagjainak.

Sobri j 2.jpg [sm-300]

Az alapszervezeteknek június 4-én újból lehetősége lesz a Kalandpark szolgáltatásainak igénybevételére és a 175. évfordulóval kapcsolatos kvízjáték kitöltésére.

Köszönetet kell mondanunk alapszervezeti vezetőink, és az önkéntes szervezők lelkiismeretes munkájának, amely eredményeként valósult meg a kalandparki látogatás.

hsz.hu